GMAT

GMAT (50 ΩΡΕΣ ΣΕ 4 - 7 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ)

Read more
GRE

GRE (50 ΩΡΕΣ ΣΕ 4 - 8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ)

Read more
TOEFL

( 50 ΩΡΕΣ ΣΕ 5- 8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ)

Read more
IELTS

(25 ΩΡΕΣ ΣΕ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Ή 50 ΩΡΕΣ ΣΕ 6-8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ)

Read more

GMAT

GMAT (50 ΩΡΕΣ ΣΕ 4 - 7 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ)

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ  ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΏΡΕΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΩΣ 8 ΑΤΟΜΑ

  • Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 50 ωρών και ολοκληρώνεται σε 7, 5 ή 4 εβδομάδες (απλό- εντατικό- υπέρ εντατικό)
  • Διδάσκεται από δύο εξειδικευμένους καθηγητές
  • Η εξάσκηση στους υπολογιστές είναι επιπλέον των 50 ωρών διδασκαλίας (χωρίς πρόσθετη χρέωση)
  • Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση εγγραφής στις εξετάσεις
Ότι χρειάζεται να ξέρετε για το GMAT και τα τμήματά μας:

1. Τι είναι το GMAT

gmat sitel 7ae6d032 19

Η βαθμολογία με άριστα το 800 προκύπτει από την επίδοση του μαθητή στα 150 λεπτά (2 ½ ώρες) στο Quantitative (75 λεπτά) & Verbal (75 λεπτά). Το Analytical Writing βαθμολογείται με άριστα το 6 και μεσοδιαστήματα το 0.5 και το Integrated Reasoning με άριστα το 8 και μεσοδιαστήματα το 1.

2. Κόστος και διάρκεια τμημάτων GMAT και κόστος εξετάσεων GMAT

Το κόστος προετοιμασίας είναι 490€. Η διάρκεια είναι 4-7 εβδομάδες και περιλαμβάνει 50 διδακτικές ώρες, 15 ώρες για επαναληπτικά μαθήματα καθώς και 25 ώρες για
τα τεστ προσoμοίωσης στον υπολογιστή, που ο μαθητής κάνει σε προσωπικό του χρόνο, εκτός τάξης. Σύνολο 80 ώρες μαθημάτων, επαναλήψεων και τεστ.

Σε περίπτωση μη επιτυχίας του μαθητή, παρέχουμε την δυνατότητα μιας δεύτερης προετοιμασίας χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Το κόστος για τις εξετάσεις GMAT είναι 310 $ (250 $ + ΦΠΑ). Η χρέωση γίνεται σε δολλάρια στην πιστωτική κάρτα και η τράπεζα την μετατρέπει σε ευρώ με την αντίστοιχη ισοτιμία της ημέρας χρέωσης.

3. Συχνές ερωτήσεις για το GMAT

1 Πόσα χρόνια ισχύουν τα αποτελέσματα

5 χρόνια.

2 Ημερομηνίες εξετάσεων

Αρχικά ανακοινώνουν περίπου 6-8 εξεταστικές ημέρες ανά μήνα και σταδιακά προσθέτουν επιπλέον ημερομηνίες εξέτασης.

3 Που δίνω το τεστ

Ο χώρος διεξαγωγής εξετάσεων για τους υποψηφίους της Αττικής είναι το Pearson Professional CenterAthens, στην Λεωφ. Μεσογείων 2-4, Αμπελόκηποι

4 Πότε βλέπω τα αποτελέσματα

Με την λήξη του τεστ λαμβάνετε το ανεπίσημο αποτέλεσμα (στην κλιμακα 200-800) που δεν περιλαμβάνει τα αποτελέσματα του Analytical Writing και του Integrated Reasoning.

Κατόπιν σε περίπου 15 ημέρες αποστέλλεται το επίσημο αποτέλεσμα σε εσάς και τα πανεπιστήμια, αν το έχετε ζητήσει.

5 Πως στέλνω τα αποτελέσματα στα ιδρύματα

Μπορείτε να στείλετε τα αποτελέσματα σε 5 προγράμματα μεταπτυχιακών χωρίς χρέωση αν το ζητήσατε στο εξεταστικό την ημέρα της εξετάσης. Μετά την μέρα της εξέτασης (αφού γνωρίζετε το αποτελέσμα), μπορείτε να ζητήσετε να σταλούν τα αποτελέσματα μέσω internet, από το προσωπικό σας προφίλ με επιπλέον χρέωση.

6 Τι σημαίνει ότι το GMAT είναι CAT (ComputerAdaptiveTest)

Όλοι οι υποψήφιοι ξεκινούν το τεστ με το ίδιο επίπεδο δυσκολίας. Κατόπιν και ανάλογα με το αν θα απαντήσουν σωστά ή λάθος στις πρώτες ερωτήσεις, διαμορφώνεται και το επίπεδο δυσκολίας στο υπόλοιπο τεστ.

Γι’ αυτό συμβαίνει πολλές φορές δύο υποψήφιοι να έχουν το ίδιο αριθμό λανθασμένων/σωστών απαντήσεων, αλλά πολύ διαφορετικό αποτέλεσμα.

7 Κλίμακα βαθμολογίας

Η βαθμολογία με άριστα το 800 προκύπτει από την επίδοση του μαθητή στα 150 λεπτά (1 ½ ώρα) στο Quantitative & Verbal. ΤοAnalytical Writing βαθμολογείται με άριστα το 6 και μεσοδιαστήματα το 0.5 και το Integrated Reasoning με άριστα το 8 και μεσοδιαστήματα το 1.

8 Τι γίνεται εάν θέλω να αλλάξω την ημερομηνία εξέτασης του GMAT;

Για περισσότερες από 7 μέρες πριν την καθορισμένη ημέρα εξέτασης πληρώνεις 50 δολάρια (κάθε φορά που αναβάλλεις την εξέταση). 
Μέσα σε 7 μέρες πριν την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα εξέτασης πληρώνεις άλλα 250 δολάρια.

9 Τι γίνεται εάν θέλω να αναβάλλω την εξέτασή μου στο GMAT;

Για περισσότερες από 7 μέρες πριν την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα εξέτασης, σου επιστρέφονται 80 δολάρια.
Μέσα σε 7 μέρες πριν την προκαθορισμένη ημέρα εξέτασης, χρεώνεσαι κανονικά τα εξέταστρα.

4. Γιατί στον ERASMO θα πετύχετε το σκορ που θέλετε στο GMAT

Είμαστε ένα εξειδικευμένο κέντρο που απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.

Τα προγράμματα και ο τρόπος διδασκαλίας μας είναι τέτοια που μπορούν να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες ενήλικων μαθητών, που συνήθως έχουν επιβαρυμένο πρόγραμμα, περιορισμένο αριθμό διαθέσιμων ωρών και συγκεκριμένους καθώς και άμεσους στόχους.

Δεν αποτελούμε μέρος αλυσίδας φροντιστηρίων, ούτε αλυσίδας franchise. Είμαστε ένα αυτοδύναμο κέντρο προετοιμασίας GMAT με μεγάλη εμπειρία και μια διαδρομή στον χώρο που ξεκινάει από το 1973.

Συνολικά στο κέντρο μας προετοιμάζουμε μόνο τόσους μαθητές, όσους μας επιτρέπει ο επαγγελματισμός μας.

Οι καθηγητές μας είναι άρτια κατηρτισμένοι και συνεργάτες μας για πολλά χρόνια, με συνέπεια στο έργο που αναλαμβάνουν και με αντίληψη του βάρος της ευθύνης που έχουν. Πέρα από το συνολική διδασκαλία που κάνουν σε ένα τμήμα, συνεργάζονται και με τον κάθε μαθητή χωριστά . Τους καθοδηγούν και τους υποδικνύουν τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουν τυχόν μαθησιακές αδυναμίες, σύμφωνα με το επίπεδο απ’ το οποίο ξεκινάει ο μαθητής και με το στόχο στον οποίο θέλει να προσεγγίσει.

Ο αριθμός των μαθητών μας ανά τμήμα δεν ξεπερνά ποτέ τους 8.

Παρέχουμε την δυνατότητα επανάληψης ενος τμήματος, αν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, μέσα στο ίδιο διδακτικό έτος.

Το κόστος παρακολούθησης ενός τμήματος GMAT είναι πολύ χαμηλό, ειδικά αν το συγκρίνει κανείς με το επίπεδο διδασκαλίας και τον αριθμό διδακτικών ωρών καθώς και τεστ στον υπολογιστή που παρέχουμε.

Η γραμματεία μας είναι πάντα ενήμερη για όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται, τις αλλαγές που συμβαίνουν και τις ανάγκες κάθε τεστ χωριστά. Σε συνεργασία με τους καθηγητές και με μεγάλο σεβασμό στην προσωπική προσπάθεια κάθε υποψηφίου ενημερώνουν, συνεργάζονται και βοηθούν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά μέχρι να εκπληρώσει τον στόχο του.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται κοντά σε σταθμό Τρένου καθώς και στάσεις Λεωφορείων / Τρόλευ στο κέντρο της Αθήνας.

Η μετακίνηση προς και από τον χώρο που διεξάγονται τα μαθήματα είναι σύντομη και εύκολη, καθώς υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις και συνδυασμοί μετακίνησης. (Δείτε αναλυτικά στην επιλογή «ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ERASMO »)

5. Η Μέθοδός μας για την προετοιμασία του GMAT

Κάθε τμήμα GMAT κάνει 50 διδακτικές ώρες , με δυο τετράωρα ανά εβδομάδα κατά κανόνα, σε διάστημα 5-7 εβδομάδων.

Μετά το πέρας αυτών των ωρών γίνονται μερικά ακόμα επαναληπτικά μαθήματα (15ώρες), χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Οι μαθητές σε καμμία περίπτωση δεν ξεπερνούν τους 8 σε κάθε τμήμα.

Τα τμήματα υποστηρίζονται από τρεις συγκεκριμένους και εξειδικευμένους καθηγητές, έναν για κάθε ενότητα.

Eίναι πτυχιούχοι, και με πολύ μεγάλη εμπειρία πάνω στο τεστ, διότι από μόνες τους οι υψηλές γνώσεις Αγγλικών και Μαθηματικών δεν είναι αρκετές. Οι συγκεκριμένοι καθηγητές αναλαμβάνουν όλα τα τμήματα GMAT. Η πολύχρονη εμπειρία και η συνεχής τριβή με το ίδιο το test GMAT, δίνει την ικανότητα και την δυνατότητα στον καθηγητή να βοηθήσει τους εξεταζόμενους επαρκώς και ουσιαστικά.

Αρχικά το τμήμα διδάσκεται την μέθοδο του test και και την εφαρμόζει σε ασκήσεις και κατόπιν με ολοκληρωμένα γραπτά test. Ακολούθως οι μαθητές αρχίζουν την παράλληλη ατομική εξάσκηση με test προσωμείωσης στους υπολογιστές.

Τα τεστ προσομείωσης γίνονται με σκοπό να εφαρμόσει ότι έχει διδαχθεί ο υποψήφιος στο «περιβάλλον» που θα δώσει το test και σε περιορισμένο χρόνο όπως και στο πραγματικό test, έτσι ώστε να μάθει να διαχειρίζεται σωστά τον χρόνο του.

Καθηγητές και μαθητές συνεργάζονται σε αυτή την φάση πιο στενά και εξατομικευμένα, επιλύοντας τυχόν απορίες και δίνοντας επιπλέον συμβουλές και ασκήσεις, προκειμένου να μπορέσει μεμονωμένα ο κάθε υποψήφιος να επιτεύξει τον προσωπικό του στόχο.

Το υλικό της προετοιμασίας είναι μεθοδευμένο σύμφωνα με την γραμμή της διδασκαλίας μας και αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας μας.

6. Πρόγραμμα νέων τμημάτων GMAT

Έχουμε μεγάλη ευελιξία και συχνότητα στα προγράμματά μας. Κάθε πρόγραμμα αποτελείται από 50 διδακτικές ώρες, 15 ώρες για επαναληπτικά μαθήματα καθώς και 25 ώρες για τα τεστ προσομοίωσης στον υπολογιστή, που ο μαθητής κάνει σε προσωπικό του χρόνο.

Δημιουργούμε νέα τμήματα κάθε 15-20 ημέρες, πρωινά ή απογευματινά, καθημερινά ή Παρασκευή/Σάββατο, κατόπιν ενδιαφέροντος.

Ο υποψήφιος μας ενημερώνει τηλεφωνικώς (210 8827350 – 210 8259646) ή μέσω e-mail ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), πότε θέλει να ξεκινήσει, ποιές είναι οι μέρες και ώρες που τον εξυπηρετούν και κατόπιν τον ενημερώνουμε για το τμήμα που θα μπορούσε να ενταχθεί.

Αν κάποιος επιθυμεί να ενταχθεί σε τμήμα του οποίου έχουμε ήδη ανακοινώσει το πρόγραμμά του, έχει την δυνατότητα εφόσον υπάρχει διαθέσιμη θέση, διαφορετικά ξεκινά με το αμέσως επόμενο τμήμα
powered by dynamicsite.gr